BIOMYCOSIN na bércové vředy, proleženiny a nehojící se rány

Kód: 3639
682 Kč
14 pracovních dní

Perfektní přípravek k péči o pokožku se sklonem k nehojícím se ranám, bércovým vředům a pro úpravu fyziologické mikrobiální flóry pokožky v okolí proleženin a bércových vředů. Obsahuje mikroflóru Pythium oligandrum.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah balení: 10 g

Oplachy:

1. Do 250 ml fyziologického roztoku (k dostání v lékárně) o pokojové teplotě vsypte obsah Biomycosinu, důkladně protřepte a nechte 5 minut aktivovat.

2. Odlijte 60 ml roztoku (bez sedimentu) a smíchejte je s jedním litrem vlažné vody pro oplachy okolí ran (používejte nádobu pro oplachy bez chemických zbytků).

3. Náchylná místa pokožky oplachujte dle běžné praxe, neosušujte a nechte je přirozeně oschnout.

4. Oplachovou vodu vypusťte do odpadu, roztok z bodu 1 ponechejte pro přípravu dalšího oplachového roztoku.

5. Aplikujte při běžné ranní a večerní toaletě dva dny v kuse (4 aplikace z jednoho balení).

6. Dále opakujte podle potřeby s dalším balením.

 
Obklad:

1. Do 250 ml fyziologického roztoku (k dostání v lékárně) o pokojové teplotě vsypte obsah Biomycosinu, důkladně protřepte a nechte 5 minut aktivovat.

2. Po aktivaci namočte tampon do vzniklého roztoku a přiložte na okraje rány, nechte působit přes noc.

3. Roztok uchovejte při pokojové teplotě do druhého dne a celý proces opakujte.

4. Zbylý roztok vylijte.

5. Dále opakujte podle potřeby s dalším balením.

 
Poznámka: Po dobu 12 hodin od jednotlivé koupele nepoužívejte žádné jiné desinfekční přípravky k ošetřování pokožky. Používejte nádoby pro oplachy zbavené chemikálií.

 

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno k vnitřnímu užití.

Skladování: Výrobek skladujte v suchu při pokojové teplotě 15 – 25 °C a relativní vlhkosti do 40 %.

 

Životní cyklus Pythium oligandrum

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení