MILAO pracovní kožená pratelná obuv unisex kuchyň Nursing Care

Kód: 4326/38 4326/39 4326/40 4326/41 4326/42 4326/36 4326/37 4326/43 4326/44 4326/45 4326/35 Zvolte variantu
1 710 Kč
Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Na dotaz Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Certifikovaná pracovní kožená obuv v zajímavém gastronomickém designu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis
 
Komfortní anatomickou pracovní obuv MILAO s vyjímatelnou stélkou a tlumením došlapu oceníte zejména v zaměstnáních, kde se často pohybujete. Ať už je to gastronomie, zdravotnictví nebo třeba kadeřnické salóny. Obuv je certifikovaná, má protiskluzovou a antistatickou úpravu podrážky. Plná špice zajišťuje bezpečí pro vaše prsty a perforování na bocích umožňuje cirkulaci vzduchu. Gumová vsadka na nártu společně s páskem na suchý zip zlepšují ukotvení nohy a zároveň umožňují přizpůsobení se individuálním potřebám vašich nohou. Velkým benefitem je, že ačkoliv je kožená, lze ji bez obav prát v pračce.
 
K dostání rovněž v černé nebo bílé barvě.
 
 Charakteristika
 
Confortável Komfortní Anatómica Anatomická Palmilha Amovível Vyjímatelná stélka 
Antiderrapante Protiskluzová Absorç?o de Impactos Zmírňuje došlap Antiestático Antistatická
Lavável até 30? C sem Centrifugaç?o Pratelná v pračce 30° C bez ždímání Produzido em Portugal Made in Portugal
Použití
 
Profissionais de Saúde Profesionální ve zdravotnictví Horeca V kuchyni Limpeza e Higiene Úklidové služby
Estética e Beleza  Kosmetické a kadeřnické salóny
Materiál
Povrch Kůže
Vnitřek Microfibra
Stélka Microfibra + PU
Podrážka PU (Poliuretano)
Technická specifikace
Certifikace CE Certifikace CE, směrnice 89/686/CEE
EN ISO 20347:2012 Pracovní obuv
OB Základní zabezpečení - antistatické vlastnosti; Absorpce energie na patě
E Fyzikální nebezpečí - absorpce energie v patě: 20 J
A Elektrický odpor - Antistatický: mezi 100 k? až 1000 M?
SRB Odolnost proti skluzu - Nerezová podlaha s roztokem glycerolu.